XS
SM
MD
LG

Stiže Jahorina ljepša nego ikad

Na Јahorini najveći radovi od Olimpijskih igara 1984.

 Ubrzano se pripremaju za zimsku sezonu. Donesena je odluka za drugu emisiju obzveznica Olimpijskog centra, u iznosu preko 10 miliona maraka. U narednoj sezoni na Јahorni će besplatno skijati djeca sa Pala. I svjetski prvak Nemanja Majdov dobio je lokaciju, za džudo salu na Јahorni.

Na Јahorni sve je podređeno zimskoj sezoni. Uređuju se staze, saniraju putevi, priprema parking. Prioritet je vještačko osnježavanje. Do tada treba završiti vodosnabdijevanje, izgraditi zaštitu od vjetrova. Sve počinje od skijaških staza.

Јahorini trebaju nova ulaganja. Na vanrednoj skupštini akcionara Olimpijskog centra donijelu su odluku o drugoj emisiji obveznica od 10 miliona 375 hiljada marka.

Na Јahorni će ove zime sugrno biti više djece. Olimpijski centar i opština Pale potpisali su ugovor da svi osnovci i srednjoškolci iz ove opštine mogu besplatno da skijaju na Јahorini.

Sa Јahorine su mnogi sportisti počinjali pohode na najsjanija odličija. Svjetski prvak u džudou Nemanja Majdov nije izuzetak. Danas je odlučeno da mu se na Јahorini dodijeli lokacija za gradnju džudo sale.

Kako bi sportisti i ostali ove zime uživali u Јahorni u Olimpijskom centru rade punom parom. Zvanično otvaranje zimske sezone je polovinom decembra.