XS
SM
MD
LG

Ljubiša Reljić, fudbaler Tekstilca: Idemo na pobjedu protiv Veleža

Fudbaleri derventskog Tekstilca u okviru osmine finala Kupa RS putuju u Nevesinje, gdje igraju sa ekipom Veleža koji se nalazi na 14. mjestu sa sedam bodova Druge lige RS  grupa Istok.

 

FOTO: fktekstilac.com

 

Priliku na ovom dalekom gostovanju ponovo će dobiti mlađi igrači "krojača", koji su igrali i susret šesnaestine finala kada su izbacili Mineral iz Tesilća, a jedan od njih je junior Ljubiša Reljić.

"Očekuje nas dug put, neće nam biti lako igrati, a ekipa će biti oslabljena zbog teškog rasporeda u ligi i odmorićemo sigurno neke igrače. Svakako da mi kao ekipa idemo na svaku utakmicu da pobjedimo, bez obzira ko će igrati, tako da ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje", kaže Reljić.

Da Dervenćane ne očekuje lak zadatak, govori i podatak da su do ove runde Kupa Nevesinjci stigli nakon što su izbacili Podrinje iz Janje, te igračima Marka Stojića je to prava opomena da ozbiljno uđu u ovaj meč.

"Dobro nam je poznato da su izbacili na penale Podrinje iz Janje, ali mi na to ne gledamo. Igramo za sebe i svakoj utakmici posvetimo posebnu pažnju, a tako i ovoj sa Veležom", ističe ovaj junior derventskog Tekstilca.

Reljić kaže kako je Kup RS dobra stvar za mlađe igrače, jer imaju priliku da pokažu koliko vrijede, te dodaje kako bi volio da se i ova prepreka prođe i da imaju što više prilika za dokazivanje.

Susret između Veleža i Tekstilca igra se na stadionu u Nevesinju u srijedu od 15:30 časova, dok se u ostalim utakmicama ove runde sastaju Mladost(Bajinci)-Slavija, Jedinstvo(Brčko)-Sloga (GC), Radnik-Borac, Gorica(Šipovo)-Krupa, Mladost(DS)-Sloga(Doboj), Alfa Modriča-Sloboda (MG) i Leotar-Zvijezda 09.