XS
SM
MD
LG

Niko se ne oglašava iz OFS Bijeljina

Utakmica 7. kola Prve OL Bijeljina, grupa Istok, između Batkovića i Bjeloševca, je došla u žižu fudbalske javnosti u Semberiji. Mnogo se priča o toj utakmici i dešavanjima  koja su je pratila. Prema informacijama sa terena, u ekipi Bjeloševca su nastupila 2 igrača Batkovića, da bi se zadovoljila forma da se utakmica odigra, jer su gosti  došli sa samo 9 igrača.Ta dva igrača su nastupila pod lažnim imenima .

Postavlja se pitanje šta je vidio i radio delegat, kao i suci,  a naravno i  predstavnici klubova. Vjerovatno su svi zadovoljni.  Domaćin je popravio svoju gol razliku, gosti su odigrali susret iz formalnih razloga, a službena lica su najzadovoljnija, jer su naplatila troškove.
Iz drugih klubova koji nastupaju u ovoj ligi su ogorčeni na sve to. Opravdano, jer se jednim klubovima toleriše sve (Batković, Bjeloševac),  a drugima ništa. Zna se  zašto je tako.  Batković finansijski dobro stoji i može sve to da "zatvori". Posebne rakcije stižu iz FK Drina (Batar) i Kolektiva (Međaši), koji su kandidati za prvaka, i koji su ovim potezom najviše oštećeni. Drina je zbog gol razlike  zbačena sa trona, a u Kolektivu se pitaju zašto Batkoviću opet sudi Dragan Matović (koji je sudio i protiv njih skandalozno). Kolektiv je povodom ovog uputio protest OFS,  ali odgovor nije dobijen. Možda Dragan Matović ima pretplatnu kartu da sudi Batkoviću?!
U Drini i Kolektivu kažu da ostaje da se vidi šta će povodom ovog slučaja biti  i da li će iko biti kažnjen. Vjerovatno neće, jer su to sve učinili  poslušnici nalogodavaca iz OFS Bijeljina.

FK Bjeloševac