XS
SM
MD
LG

Žižović: Željeli smo prolaz dalje, to smo i dobili

Radnik i Borac su danas u 1/8 finala Kupa Republike Srpske nastupili sa kombinovanim timovima.

Trener Radnika, Mladen Žižović, rekao je na pres konferenciji da je pokušao da sa jednim kombinovanim susretom odradi ovu utakmicu, ali ga je rano primljen pogodak natjerao da mijenja što se upotpunosti isplatilo.

- Mi smo odigrali danas jednu vrlo zahtjevnu utakmicu. Željeli smo prolaz dalje, to smo i dobili. Željeli smo nastupiti sa kombinovanim timom, i vrlo brzo primili pogodak. Morali smo da reagujemo u nastavku utakmice, gdje smo u drugom poluvremenu potputno dominirali, izjednačili i prošli dalje, rekao je Mladen Žižović na pres konferenciji, te izrazio žaljenje zbog povrede Ševka Okića.

I trener Borca, Zoran Milinković, dao je šansu nekim igračima koji nisu u Premijer ligi u prvom planu.

- Mi smo pokušali da  se sa jednim kombinovanim timom suprostavimo Radniku i zamalo smo uspjeli u tome. U regularnom dijelu je bilo nerješeno. Imali smo svojih prilika, pogotovo u otvaranju utakmice, i prije našeg postignutog kola, međutim, nismo iskoristili. U drugom poluvremenu Radnik je promjenama dobio još više na ritmu, uspio da izjednači. Negdje na kraju nas je i taj crveni karton u nekom smislu dodatno poremetio. Penali su lutrija. Ovaj put sreća je bila na strani Radnika i ja im čestitam na prolasku dalje, rekao je Zoran Milinković trener Borca poslije utakmice.

Već za vikend Radnik i Borac nastavljaju sa takmičenjem u Premijer ligi. Bijeljinci dočekuju Viteza, a Borac ide na teško gostovanje Zrinjskom.