XS
SM
MD
LG

Džudo klub ''Famos'' i Džudo klub ''Partizan'' potpisali protokol o saradnji

 

 

Džudo klub ''Famos'' i Džudo klub ''Partizan'' Beograd potpisali su danas u prostorijama Opštine Istočna Ilidža protokol o saradnji ova dva kluba.

Prema protokolu o saradnji ova dva kluba će zajednički učestvovati u promovisanju sportskog i rekreativnog džudo sporta,organizovati zajedničke treninge, održavati prijateljske mečeve, razmijenjivati trenerska iskustva i učiniti jedni od drugih, organizovati zajedničke pripreme, te pozajmljivati džudiste radi poboljšavanja sportskih rezultata.

 

 

Potpisivanju protokola o poslovnoj saradnji prisustvovali su Đorđe Martinović, sekretar Džudo kluba "Partizan" i Zoran Šatić, sportski direktor Džudo kluba "Partizan", zatim predsjednik Džudo kluba "Famos", Risto Dabić, trener ovog tima Željko Šiljegović, član upravnog odbora Goran Vračar, te najviši zvaničnici opštine Istočna Ilidža ne čelu sa predsjednikom Marinkom Božovićem.

I jedni i drugi su saglasni kako će ova saradnja biti od velike koristi za oba Džudo kluba, a već početkom novembra "Famos" će imati priliku da učestvuje na turniru "Svetislav Ivanović-Es" kojeg organizuje Džudo klub "Partizan" u čast ovog velikog džudiste, jednog od pionira džudo sporta u Srbiji, i to kako kaže, Zoran Šatić, direktor Partizana, sve o trošku Džudo kluba "Partizan".

- Mi smo već godinama prvaci Republike Srpske u svim kategorijama kad je u pitanju džudo. Zbog toga je izvršni odbor ocijenio da je došlo vrijeme da izađemo iz ovih okvira, pa tako, ova saradnja predstavlja način da dobijemo nova znanja kako među trenerima, a onda ih prenesemo na sve uzrasne kategorije. Na našu radost, dobili smo pozitivan odgovor na saradnju od Partizana i evo uspjeli smo da to danas realizujemo, a vjerujem da ćemo i mi i Partizan imati obostranu korist, rekao je Risto Dabić, predsjednik Džudo kluba "Famos".