XS
SM
MD
LG

Škola fudbala "BAAP Evrogol" partner Crvene zvezde

Crvena zvezda je uvek bila magnet za mnoge talentovane dečake iz raznih krajeva, pogotovo poslednjih decenija iz Repblike Srpske. Ubuduće, nekadašnji evropski i svetski klupski šampion u posl skautiranja i angažovanja talentovanih dečaka imaće veliku podršku i pomoć od Škole fudbala „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva kod Brčkog.

Naime, nakon višemesečnih pregovora u prostorijama najvećeg srpskog stadiona „Rajko Mitić“ Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji potpisali su predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović i sportski direktor Škole fudbala „BAAP Evrogol“ Vojo Sajlović.

-Zaista, ovaj čin potpisivanja Ugovora sa Crvenom zvezdom nam predstavlja veliko zadovoljstvo, ujedno i čast. Posebno mi je drago što su čelni ljudi Omladinske škole crveno-belih zapazili aš rad i rezultate koje postižemo, pa u nama na osnovu tih parametara prepoznali partnera za područje koje zastupamo. Nadam se da ćemo dugoročno i kvalitetno sarađivati  obostranom interesu i zadovoljstvu. Ovim Ugovorom sa Zvezdom mnogo dobijamo,kao Škola, jer ćemo u budućnosti raditi po programu Crvene zvezde, što će naš stručni rad podići na jedan još viši nivo. Svi talentovani dečaci koji kvalitetom to zaslužuju moći će da obuku najdraži crveno-beli dres. Podneblje Brčkog i Posavine, cele Republike Srpske je uvek davalo kvalitetne fudbalere, a verujemo da će i u budućnosti biti nepresušan izvor – rekao je sportski direktor Škole fdbala „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva Vojo Sajlović.

Uz predsednika beogradskog velikana Svetozara Mijailovića potpisivanju Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji prisustvovali su još Dragan Mladenović, direktor Omladinske škole crveno-belih i Vladimir Cvjetičanin koordinator projekta Škola fudbala Crvena zvezda.

-Cilj Omladinske škole Crvene zvezde od kojeg nikada neće odustati je proizvodnja kvalitetnih fudbalera za prvi tim. U toj karici važnog fudbalskog procesa škole fudbala su veoma bitne. Naš klub želi saradnju sa mnogim školama fudbala kao što je ova iz Republike Srpskegde Zvezda ima armiju navijača, ali i talentovanih dečaka koji sanjaju da jednog dana zaigraju u dresu našeg kluba. Mi smo tu da im pomognemo i omogućimo ostvarenje snova. Samo svi zajedno možemo u uspešnu budućnost – jasan je bio Dragan Mladenović.

Sportski žurnal

 

Sajlović i Mijailović