XS
SM
MD
LG

Sportski vikend u Višegradu

Ljubitelji sporta u Višegradu ovog vikenda imaće priliku da gledaju mečeve u odbojci, košarci i fudbalu, pošto su njihove ekipe domaćini.

Odbojkašice „HE na Drini“ u okviru 3.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostiće ŽOK „Gacko“. Ove ekipe sastale su se u polufinalu Kupa Republike Srpske, kada su Gačanke slavile sa 3:1, a na startu prvenstva BiH gostujući tim je počeo sa dvije pobjede, dok domaćin ima dva poraza.

Košarkaši „Varda HE“ otvaraju prvenstvo Republike Srpske protiv KK „Rogatica“. U pripremama pred šampionat, ekipe su igrale u polufinalu Memorijalnog turnira „Rade Stanimirović“ u Višegradu, gdje je domaćin slavio sa 75:68.

U 11. kolu Druge lige Republike Srpske – istok, fudbaleri „Drine HE“ ugostiće prvoplasiranu „Slogu“ iz Gornjeg Crnjelova. Nakon što su u prethodna dva kola imali pobjedu i poraz protiv ekipa iz samog vrha, Višegrađani će sada igrati protiv glavnog kandidata za ulazak u Prvu ligu Republike Srpske. „Sloga“ ima skor od devet pobjeda i jednog remija i devet bodova bježi najbližem pratiocu.

 

3. kolo Premijer lige BiH – odbojkašice

21.10 u 16h OK „HE na Drini“ – ŽOK „Gacko“ Gacko

1. kolo Prve lige Republike Srpske – košarkaši

21.10 u 19:30h KK „Varda HE“ – KK „Rogatica“ Rogatica

11. kolo Druge lige Republike Srpske (istok) – fudbaleri

21.10 u 15h FK „Drina HE“ – FK „Sloga“ Gornje Crnjelovo