XS
SM
MD
LG

Smjenite Baždarevića, sačuvajte sebe!

Danas će superstručni ljudi FS BiH, a ima ih 15, skupljenih u Izvršni odbor FS BiH još jednu bh fudbalsku zvijezdu gurnuti u blato. Nakon što su to uradili sa Safetom Sušićem, na red je došao Mehmed Baždarević-

Papeta su sklonili iako im je napunio kasu do vrha i odveo selekciju u Brazil, a Mešu skidaju jer im nije napunio kasu, pa će sada da se pate. Nije selekcija otišla u Rusijju, a nije stigla ni do baraža. Zbog toga Meša treba da bude najuren sa pozicije selektora. Nosi on zbog toga dio krivice,ali nije jedini. Ipak, samo će on platiti račun. Ovi što će ga smjeniti ostaće nedodirljivi.

Možda bi za ovog asa Željezničara najbolje bilo da je sam otišao u Francusku i sklonio se iz ovog fudbalskog blata. Ovako je ostao na meti onih koji su gledali na svaki način prvo da se  ukrcaju na avion i putuju po Evropi sa selekcijom, a onda da rade direktno protiv njega. Zna Mehmed Baždarević da mu je ''pedala'' bila spremna već nakon poraza na Kipru,ali su ga ostavili da mogu komp'etan neuspijeh svaliti na njega.

Kvarilili su mu atmosferu, igračima dozvoljavali da lobiraju koga zaposliti ili ne zaposliti u FS BiH. Pametovali su kako je FS BiH njihovim dolaskom krenuo naprijed. Kako je Premijerliga bolja nego što je bila...Prodavali maglu, sve je isto kao i ranije, sem što više nemamo tročlano predsjedništvo već zamrznutog predsjednika, prvog potpredsjednika  za sve i svašta i drugog potpredsjednika...

S toga danas smjenite Baždarevića, što će nam on. Dovoljni ste nam vi....A i vama će biti drago da ostanete, da se ne lažemo!!!