XS
SM
MD
LG

Lov na odbojkašice Srbije krenuo iz Kotor Varoši

Odbojkaški savez RS najavio je na današnjoj sjednici Upravnog odbora održanoj u Kotor Varošu da će učiniti sve da u Banjaluci ugosti žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije.

Zaključeno je da bi dolazak evropskih prvakinja u glavni grad RS izazvao ogromno interesovanje sportske javnosti i brojne publike.

– Nastojaćemo da naredne godine upriličimo istinski sportski spektakl u Banjaluci, gdje bi izabranice Zorana Terzića odigrale prijateljski meč sa jednom od visoko kvalitetnih evropskih selekcija – istakao je predsjednik Odbojkaškog saveza RS Milutin Popović i dodao da bi ovaj projekat podržali i visoki zvaničnici RS i Srbije i sponzori.

Na sjednici je usvojen izvještaj o ‰nasijskom poslovanju Odbojkaškog saveza RS u periodu od 1. januara do 30. juna 2017. i preliminarni ‰nasijski plan za 2018. godinu.

Popović je pohvalio gostoprimstvo načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana, koji je ugostio članove Upravnog odbora i poželio im mnogo uspjeha u radu i naporima koji čine da stvore bolje uslove za rad odbojkaških klubova u RS

Moj Kotor Varoš