XS
SM
MD
LG

Revija ženskog fudbala

Doboj će narednog vikenda biti domaćin lijepe fudbalske manifestacije koju organizuje Ženski fudbalski klub Čelik. Više od stotinu kadetkinja i seniorki iz ženskih fudbalskih klubova RS i BiH, odnosno Viteza, Brčkog, Žepča, Maglaja, Rogatice, Gradiške, Teslića, Jakeša, Petrova i Doboja pokazaće svoje fudbalsko znanje na terenu Sportsko rekreativnog centra AM AČKO. Turnir se održava pod motom FUDBALOM PROTIV RASIZMA I NACIONALIZMA a generalni pokrovitelj manifestacije je Obren Petrović, gradonačelnik grada Doboj.

-Fudbalski turnir ženskih ekipa odvijaće se po grupama tako da će prvo nastupiti ekipe kadetkinja od 9,30 časova a zatim seniorke. Svečano otvaranje turnira predvidjeno je u 11 časova gdje pored pokrovitelja očekujemo goste iz više gradova iz kojih stižu ekipe. Vjerujem da će svi oni koji dodju biti zadovoljni prikazanim fudbalom jer se radi o kvalitetnim ekipama kako iz Republike Srpske tako i Federacije. Ujedno ovim turnirom želimo da obilježimo kraj uspješne sezone ŽFK Čelik koji je bez poraza osvojio titulu jesenjeg prvaka u Prvoj fudbalskoj ligi RS za žene, kaže Mladen Todorović, predsjednik ŽFK Čelik .

Za sve učesnike turnira obezbijedjene su medalje i zahvalnice a pehari za najbolje ekipe kao i najbolje fudbalerke u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji.

 

ŽFK Čelik Doboj


Čelik : Mladost
Borac 0 : 7 Jedinstvo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Modriča 6 4 1 1 13
2 Čelik 6 4 0 2 12
3 Jedinstvo 6 3 1 2 10
4 Borac 6 0 0 6 0
5 Mladost 0 0 0 0 0