XS
SM
MD
LG

Borac protiv Une

Juniori Borca do kraja takmičenja u grupnoj fazi lige Područnog košarkaškog odbora Banjaluka odigraće još tri utakmice. Prvi naredni rival izabranicima Marka Taušana, u nedjelju od 9:30 časova u dvorani Obilićevo, biće ekipa Une iz Kozarske Dubice. Poslije tog duela, crveno-plave još očekuju gostujući meč sa ekipom Sport live i domaća utakmica sa ekipom Radivoja Koraća.

Nakon preliminarne faze, formira se Superliga, u kojoj će se takmičiti prvoplasirana i drugoplasirana ekipa iz obje grupe, uz prenošenje bodova. U grupi A takmičenje je završeno, a prve dvije pozicije zauzeli su Igokea i OKK Prnjavor. Siguran učesnik Superlige iz grupe B je Borac koji je zabilježio pet rutinskih pobjeda u isto toliko odigranih utakmica, a za posljednje mjesto bore se Sport live i Basket 2000.

Prvoplasirana i drugoplasirana ekipa u Superligi izboriće nastup na polufinalnom turniru za šampiona Republike Srpske, na kojem će snage odmjeriti sa dva najbolja tima koja pripadaju Područnom košarkaškom odboru Doboj,piše Borac Sport. 

                                                                                                                          

KK Borac, junioru / FOTO: Borac Sport