XS
SM
MD
LG

Olimpijski krugovi stigli na Jahorinu

Na ulazu u skijaški kompleks na Jahorini postavljeni su “olimpijski krugovi”, čime je naša planinska ljepotica na svoje livade i staze na svojevrstan način vratila obilježje koje joj i pripada.

Ovaj potez OC “Jahorina”  predstavlja i simboličnu najavu da se planina, koja je među ljubiteljima zimskih sportova odavno sinonim za dobro skijanje, kroz velike investicije i modernizaciju primarnih sadržaja na skijalištu na velika vrata vraća u grupu prestižnih sportsko-turističkih destinacija u regionu.

Ova simpatična instalacija, smještena na svojevrsnoj planinskoj kapiji nadomak skijaške staze Poljice, predstavljaće najbolji podsjetnik za sve turiste da su stigli na olimpijsku planinu, jačajući njihov prvi utisak i dodatnim vizuelnim pečatom kojim se “potpisuju” samo odabrana evropska i svjetska skijališta.

Sve u svemu, Jahorina je poslije dužeg perioda konačno dobila obilježje kakvo odavno zaslužuje kao posebna planina, ali kakvo zaslužuju i institucije, organizacije, preduzeća i agilni pojedinci koji su se godinama unazad trudili da sačuvaju imidž ovog kompleksa kao mjesta na kome je ispisana istorija skijanja na Palama, okolini i u ovom dijelu Evrope.

Koliko prija i imponuje, olimpijski znak i obavezuje da se nastave razvojni projekti, a sudeći po obimu radova na terenu i po simboličnim signalima poput ovog koji će ubuduće dočekivati i ispracati posjetioce, Olimpijski centar “Jahorina”  je na pravom putu.

Pale.rs