XS
SM
MD
LG

Lavovi i e-basket

Košarkaški klub Lavovi Brčko, u nedelju, 26. novembra 2017. god. organizuje prvi HUMANITARNI E-SPORT TURNIR NBA 2K18 koji će biti održan u hotelu “Jelena” u Brčkom. 

Kao nastavak aktivnosti u okviru projekta “I MI SMO LAVOVI”  Košarkaški klub Lavovi organizuje takmičenje u popu larnoj košarkaškoj simulaciji NBA 2K18, a najuspješniji imaće priliku osvojiti vrijedne nagrade prijatelja i pokrovitelja turnira od kojih je najvrijednija putovanje za dvije osobe u Grac sa Dinamik tursom.

Turnir će biti održan u nedelju, 26. novembra 2017. god. u hotelu “Jelena” u Brčkom, a prijavljivanje traje do petka, 24. novembra 2017. putem FACEBOOK stranice Košarkaškog kluba Lavovi ili na broj telefona: 065 753 723.

Kotizacija za učešće iznosi 10 KM, a sav prihod od kotizacija namjenjen je učenicima odjeljenja sa posebnim potrebama u Trećoj osnovnoj školi u Brčkom.

Ukoliko želite da sa voljenom osobom, prijateljima ili kolegama posjetite Grac sa njegovom prekrasnom starom jezgrom, umivenim trgovima, raskošnim građevinama, zanimljivim pasažima i prelijepo uređenim ulicama od kojih se izdvajaju Herengase i Hofgase, u kojima je šoping kraljevski, a poslastice carske, PRIJAVITE SE na HUMANITARNI E-SPORT TURNIR NBA 2K18 i odmjerite snage “jedan na jedan” u najpopularnijoj košarkaškoj simulaciji.

BUDI LAV!