XS
SM
MD
LG

Krupljani, ipak bolji

DOBOJ – Novembarska studen okovala je fudbalski Doboj, pa ne popušta. Sloga se sada htela suprostaviti Krupi, ali je Premijerligaš BiH pokazao pravo lice i nije dozvolio nikakvo rezultatsko iznenađenje.

Gosti su poveli prilično rano, domaćin se munjevito vratio u igru, ali je Lazar Marjanović sa dva pogotka do kraja prvog poluvremena otklonio sve dileme. U nastavku su Dobojlije uspele smanjiti reziltat, ali je Krupa ponovo otišla na dva pogotka prednosti i nije više dozvolila rivalu da joj se približi. Fudbalerima Sloge ostaje da se što bolje konsoliduju u Prvoj ligi RS, dok se Krupljanima pruža prilika da stignu do same završnice takmičenja u kome do sada nisu bili pobednici.

Sloga – Krupa 2:4 (1:3)

Stadion: Luke. Gledalaca: 50. Sudija: Luka Bilbij(a Prijedor) . Strelci: Aličić u 26.i Andrić u 68.minutu za Slogu, a Dabić u 17., Marjanović u 36.i 38., Aleksić u 75.minutu za Krupu. Žuti kartoni:

SLOGA: Matović , Janković (od 46.min.Lazić ), Hadžimujić , Mijić , Fočić , J.Lukić (od 77.min.Ilić ), Gavrić , Blagojević , Pljevaljčić , Aličić , Ristić (od 65.min.Andrić ).

KRUPA: Kutić , Maksimović , Makitan , Koljić (od 46.min.Redžić ), Dujaković (od 65.min.Ilić ), Palić , Dabić , Savić , Aleksić , Marjanović , Šamara .

Igrač utakmice: Lazar Marjanović (Krupa) 8.