XS
SM
MD
LG

Trijumf Rogatičana za beg sa začelja

Fudbaleri Mladosti u poslednjem  susretu prvog dela sezone stigli su do veoma važnog trijumfa, koji im je omogućio da napuste poslednju poziciju  na tabeli i na proleće se nadaju lepšim danima i opstanku na drugoligaškom istoku RS .

Igarači domaćeg tima su  se prvi put radovali već u desetom minuutu kada je Mihajlović nakon dobre akcije matirao nemoćnog Bogičevića. Do kraja prvog dela Rogatičani su stvorili još nekoliko prilika,  ali na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću domaćina. I u nastavku su domaći igrači domini rali,  a prednost je udvostručena u 62. minutu ,strelac je ponovo bio najbolji akter ovog meča Filip Mihajlović. Gosti su uspeli da ublaže poraz deset minuta kasnije, kada se pred golom Mladosti najbolje snašao Nalić i poslao loptu u mrežu Rogatičana.

 MLADOST (R)- GUBER 2:1 (1:0)

Stadion.SRC Rogatica. Gledalaca:50.Sudija: Rade Aćimović (Zvornik) .Strelci: Mihajliović u 10. i 62. (Mladost), Nalić u 72. (Guber) Žuti karto ni:Milovanović, Rosić, J.Rajak(Mladost)

Mladost (R): Jolović ,J.Rajak ,Milovanović ,Miličević ,Obradović , Rosić ,Tadić (od 90.Sorak), Sokolović ,Mihajlović ,Nerić ,Močević .

Guber: Bogičević ,Janjić ,Jašarević ,Merdžić .Skeljić ,Borić ,Avdić ,Nalić ,Ilić ,Cibarlić ,Ćirković .

Igrač utakmice:Filip Mihajlović(Mladost)