XS
SM
MD
LG

Igrači dobili po 50 KM, ostatka nema

Brčansko Jedinstvo ove godine je definitivno u ogromnim problemima. Nakon što su se u prošloj sezoni gotovo do samog kraja nadali ulasku u Prvu ligu Republike Srpske, a i ove godine ambiciozno ušli u projekat i doveli nekoliko pojačanja, na kraju od svega nema ništa.

U klubu vlada potpuno rasulo. Prema podacima do kojih smo mi došli  u klupsku kasu se u prošloj godini slilo 100,000 KM. Nedavno je u klub uplaćeno 50,000.Iskusniji fudbaleri Jedinstva nisu željeli da igraju utakmicu protiv Veleža iz Nevesinja ako im se ne isplati zarađeni novac. Bio je to još jedan u nizu šamara brčanskom klubu.

Novi je stigao ovih dana. Kako nam je javio jedan od fudbalera ovog kluba trojica igrača su dobili po 50 KM, od predsjednika kluba Milorada Živkovića zvanog Mile Astrpalan, da imaju za puta.  Sezona je gotova, a igrači brčanskog kluba čekaju novac koji su zaradili igrajući u Jedinstvu.

Tješe se da neće biti prevareni od kluba. A dok se oni tješe u Jedinstvu  vlada potpuno rasulo. Jasno je da će u zimu morati nešto drastično promijeniti ili ih čeka odlazak u Regionalnu ligu. Kako se ponašaju u klubu, i nastup u toj ligi bi za njih bio premija.