XS
SM
MD
LG

Krajišnik očekuje povoljan rezultat na Otoci

Fudbaleri Zvijezde 09 na prvi meč susret četvrtfinala Kupa BiH protiv Olimpika putuju sa željom da ostvare što povoljniji rezultat kako bi na svom terenu u revanšu imali realne izglede za prolaz u polufinale. U timu iz Etno sela Stanišići sa puno optimizma dočekuju ovaj susret, a promena na klupi je pozitivno delovala na ekipu koja je u prvenstvenom susretu protiv Slavije odigrali jedan od najboljih mečeva ove sezone.

Vezista Damjan Krajišnik ističe da njegova ekipa kompletna dočekuje ovaj meč i očekuje da će na Otoci ostati neporažena.

- Posle prvenstvene pobede protiv Slavije sa dodatnim samopouzdanjem putujemo na meč protiv Olipmika i na Otoci želimo da odigramo što kvalitetniji meč, kako bi sa realnim šansama dočekali revanš. Znamo da je domaći tim veoma iskusan sa puno igrača koji imaju premijerligaško iskustvo i to će biti njihova najveća prednost. Igraju odlično ove sezone u prvenstvu FBiH pred svojim navijačima i znamo da nas čeka težak zadatak. Naš cilj je da izdržimo pritisak u prvih dvadesetak minuta, te nakon toga pokušamo doći do svoje igre. Sve ukazane prilike moramo iskoristiti, a ako u tome uspemo bićemo veoma blizu plasman u polufinale Kupa BiH – rekao je Krajišnik.

Ukoliko ostvare prolaz u polufinale Kupa BiH igrači Zvijezde 09 bi napravili najveći uspeh u istoriji kluba.

– Plasmanom u četvrtfinale smo već napravili najveći upseh, ali sada imamo realne šanse da napravimo još jedan korak i ispišemo istoriju. To će biti dodati motiv za nas, iako bez pritiska ulazimo u ovaj dvomeč. Naš cilj ove sezone je plasman u Premijer ligu BiH i to će nam i dalje biti prioritet. Bilo bi lepo kada bi izbacili Olimpik, te na proleće u polufinalu odigrali dvomeč protiv neke od ekipa iz Premijer lige BiH, što bi odlično pposlužilo da vidimo šta možemo u elitnom rangu BiH fudbala – zaključio je Krajišnik.

FK ZVIJEZDA 09