XS
SM
MD
LG

Slavija otputovala na meč četvrtfinala Kupa Republike Srpske u Trebinje

Nakon deset mečeva bez poraza Slavija je u zadnjoj utakmici na svom stadinu, ove jeseni, poklekla i prepustila bodove Zvijezdi 09 iz Etno sela Stanišić.

Gosti su slavili rezultatom  3:4, te tako Slaviju pomerili jednu stepenicu niže na tabeli. Šef stručnog štaba tima iz Istočnog Sarajeva Dragan Radović kaže da je ta utakmica ostavljena ad akta i da se okreću novim obavezama. Nemaju ih mnogo. Sutra ih čeka okršaj u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske protiv Leotara u Trebijnju, a zavesu na prvi deo šampionat će spustiti u Doboju protiv Sloge.

- Neću da se bavim mečom sa Zvijezdom 09. To je završena priča i idemo dalje. Mogli smo bolje, ali i gore. Nisam zadovoljan kako smo odigrali. To sam rekao igračima,a sada smo fokusirani na Leotar. Idemo u Trebinje da probamo da uđemo među četiri najbolje ekipe Republike Srpske u Kupu. Neće biti lako, jer i naši domaćini traže isti rezultat, kaže Radović.

Neće on u Trebinju moći računati na najbolji tim. Zbog povrede izostaće mladi Nikola Popovac. On je protiv Zvijezde dobio jak udarac u članak noge i odsustvovaće nekoliko dana, a neće u timu biti ni Aleksandra Pušare. Ovaj igrač se pre nekoliko dana povredio  na treningu i čeka ga malo duža pauza.

- Koga nema bez njega se mora. Sigurno je da bi nam njih dvojica dobro došla, ali nema nam druge. Idemo u Trebinje da se nadigravamo. Naš domaćin je član Druge lige, a sigurno je da imaju oni svojih šansi i da će ih tražiti u ovom okršaju. Prošle sezone su bili finalisti Kupa, pa imaju sigurno i sada velike želje i ambicije. Leo je uvek sa nama igrao dobro i nema razloga da tako ne bude i sutra u Trebinju. Sa druge strane, znali smo mi i pobeđivati na Policama. Meni će biti važno da mi odigramo dobro. Ako bude tako onda se možemo nadati pozitivnom rezultatu, zaključio je Dragan Radović.

''Sokolovi" su danas otputovali u Trebinje, a utakmica Leotar - Slavija igra se od 13,00, a meč sudi Danijel Pajić, sa svojim pomoćnicima Radmilom Vukovićem i Bojanom Rakićem, svi iz Bijeljine. Četvrti sudija je Slaviša Mazić iz Vlasenice.