XS
SM
MD
LG

KMF Tango gostuje kod MNK Centar

Uvijek su dueli Centra i Tanga bili super zanimljivi za gledanje. I kada je Tango stvarao evropsku ekipu, te bio najjača ekipa bosanskohercegovačkog šampionata, a Centar završavao ispod njih bili su to sjajni dueli, baš kao i sada kada je Centar u samom vrhu, a Tango sa jednom mladom ekipom pravi tim na duže staze.

Utakmica iz proljeća prošle godine u Vojkovićima, ili prijateljski meč pred start ove sezone, pokazatelj su da su dueli ove dvije ekipe i dalje puni borbe, žara, i želje za pobjedom, pa svi očekuju takav meč i sutra u Sarajevu.

- Ne idemo u Sarajevo sa bijelom zastavom, to je valjda jasno. Sigurno da je Centar u ovom trenutku favorit, ali nećemo se unaprijed predati. Ulazimo u ovaj meč sa željom da se nadigravamo, pa vidjećemo kako će se to na kraju završiti. Pokazali smo ove sezone u ovih osam kola da nikome neće biti lako sa nama, i da su pogriješili kada su nas unaprijed otpisali iz Premijer lige. Imamo veliki motiv, vezali smo dvije pobjede, igramo odlično, i nadamo se da možemo to da nastavimo. Biće izuzetno teško, ali probaćemo, rekao je za naš portal Srđan Milošević, mladi futsaler koji je svojim golovima u posljednja dva meča trasirao put Tangu do pobjeda. 

Utakmica MNK Centar - KMF Tango igra se u četvrtak od 19,30 u dvorani "Ramiz Salčin".