XS
SM
MD
LG

Stanković: Idemo na pobjedu!

U subotu 25.11.2017. u Velikoj hali  novosadskog Spensa biće održana Borilačka MMA revija pod sloganom "Megdan - tamo gde mu je mesto".  Na Megdanu  u Novom Sadu, najvećem  MMA i K1 turniru  u regionu, učestvovaće i borci iz Republike Srpske, članovi KBS „Hektor“ iz Lataša – Denis Marjanović i Čedo Pantić.

foto: facebook Megdan Fighting

- Sutrašnji Megdan na Spensu je sportski spektakl na kome će učestvovati borci sa svih kontinenata, a u komisiji će biti specijalni gosti  Peter Aerts i Ernesto Hust u komisiji. Pred Denisom Marjanovićem i Čedom Pantićem su ozbiljni mečevi, sa borcima iz vrha ovog sporta.  Denis radi za pojas što je dodatni motiv. Naravno, moji borci i ja uvijek idemo na pobjedu i samo pobjedu, pa tako će biti i ovog puta. Ovog puta smo organizovali i prevoz za odlazak u Novi Sad. Tri autobusa naših navijača će nas podržati na ovom turniru. Jedan autobus ide iz Banje Luke, ispred našeg kluba, drugi autobus iz Modriče, a treći, sa podrškom sa  istoka Republike, polazi  iz Milića, tako da će dobar dio Republike Srpske da bude tog dana  u Spensu u Novom Sadu. Pozivam sve  simpatizere da sutra od 20 časova dođu u Spens da nas podrže, a i ujedno da pogledaju jedan vrhunski spektakl i događaj.  Svi na Megdan! – istakao  je Predrag Stanković, vlasnik KBS „Hektor“ iz Lataša.

foto: facebook Megdan Fighting

Megdan je prvi put održan u aprilu  2017. godine i bio je jedna od najuspješnijih manifestacija ovog karaktera, ne samo u Srbiji, već i u okruženju. Organizator ovog turnira je Aleksa Balašević, u saradnji sa gradom Novim Sadom i Ministarstvom spoljnih poslova, a počasni gosti  biće legenda borilačkih sportova i bivši kik-bokser iz Holandije Peter Aerts, kao i olimpijski šampion iz Rija u rvanju Davor Štefanek.

foto: facebook Megdan Fighting

- S obzirom da borci  KBS „Hektor“ iz Laktaša imaju mnogo navijača na istoku Republike Srpske, odlučili smo da jedan autobus obezbijedimo i za podršku iz Milića, Vlasenice i ostalih opština iz ovog dijela. Interesovanje je veliko, svi su nestrpljivi da na jednom mjestu vide najznačajnija imena iz svijeta kik-boksa, ali prije svega da bodre Marjanovića i Pantića na putu do titule, - kazao je Stefan Milić, jedan od organizatora odlaska navijača na Megdan u  Novi Sad.