XS
SM
MD
LG

Preminula mlada odbojkašica Lukavca

Mlada odbojkašica Amila Čorhodžić (20) preminula je juče u Tuzli, nakon što joj je 20. novembra pozlilo na prvenstvenoj utakmici Superlige FBiH u kojoj su se sastale ekipe ŽOK "Lukavac" i ŽOK "Bihać".

Amili, koja je bila odbojkašica "Lukavca", prva pomoć pružena je u Domu zdravlja Lukavac, nakon čega je u kritičnom stanju prevezena na UKC Tuzla,pišu Nezavisne novine. 

Nažalost, mlada i talentovana Amila nije uspjela da se oporavi, a tužnu vijest o njenoj smrti potvrdio je i Amilin klub na svojoj Fejsbuk stranici.

"Draga naša lutko Amila!!!

Zauvjek ćeš ostati u našim srcima i u njima će biti ispisane najljepše riječi druženja sa tobom. Ostaćeš zauvjek neuveli cvijet u našem klubu, na svakom treningu i utakmici čut ćemo tvoj glas navijanja i bodrenja. Uvijek ćemo igrati i družiti se kao da si ti sa nama tu. Tvoje mjesto među nama nikada upražnjeno neće biti. Da ti dragi Bog podari najljepše dženetske bašče, bašče u kojima ćeš vječno živjeti. Uvjek ćemo pamtiti tvoj lik pun osmijeha, veselosti i žara za dobrim drugarstvom i pobjedama.....

"Neka je rahmet tvojoj duši"

Tvoj ZOK 'Lukavac'"

Amila Čohadžić