XS
SM
MD
LG

Krupa ovjerila pobjedu u ''kanjonu''

Fudbaleri Krupe savladali su i u revanšu Rudar iz Prijedoru.

Premijerligaš iz "kanjona" nije imao problema da u revanšu savlada prijedorskog Rudara.

Poslije lakih 3:0 u Prijedoru izabranici Slobodana Starčevića slavili su pobjedu 3:2 na svom terenu, a do pobjede ih je doveo sjajni Elvir Koljić koji je tri puta pogađao mrežu, dok je jednom za goste pogodio Draško Lolić.

Rudar je prvi stigao do gola u ''kanjonu''. Draško Lolić je preciznim šutem uspio da matira Jovana Kutića i tako dovede svoju ekipu do vođstva. Nepunu minutu kasnije Koljić je uzvratio golom glavom i donio izjednačenje.

Najbolji akter današnjeg meča, Elvir Koljić, imao je u 44. minutu ogromnu šansu, ali je nakon kornera pogodio prečku. No, nije mu dugo trebalo da se iskupi. Iskoristio je on u 45. minutu grešku gostujuće odbrane i pogodio za 2:1.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme Elvir Koljić je i po treći put matirao Đorđa Šarca. 

Imali su do kraja i jedni i drugi po još nekoliko prilika, ali je do gola uspio samo u finišu da stigne Rudar preko Srboljuba Jandrića za konačnih 3:2.

KRUPA - RUDAR 3:2 (2:1)
Stadion Krupe
Gledalaca: 150
Sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad)
Strijelci: 0:1 Lolić 29, 1:1 Koljić 30, 2:1 Koljić 45, 3:1 Koljić 46, 3:2 Jandrić 90

Krupa: Kutić, Makitan, Jašarević, Koljić, MIlutinović (od 50. Ilić), Palić, Vukotić, Vidović, Dabić (od 44. Marjanović), Savić (od 58.Fajić), Barić

Rudar: Šarac, Ćatić, No.Petrović, Jakupović, Lolić, Šakić (od 75.Jaćimović), Pekija, Gavranović, Popović, Marić, Davidović