XS
SM
MD
LG

Tražićete vi Amara

Izbor fudbalskog selektora Bosne i Hercegovine počinje da liči na špansku seriju. Fudbalski savez BiH jednoststavno ne zna šta hoće. Traži selektora,a on im se nalazi praktično na dohvat ruke. Neće oni Amara Osima, hoće zvučno ime, pa su zapucali u Zagreb i razgovarali sa Robertom Prosinečkim. Gledajući igračku karijeru Žuti je ispred Osima, ali posmatarjući trenersku čini nam se barem po titulama da  je Amar ispred Roberta Prosinečkog. 

Navodno su u FS BiH razgovarali i sa Klarensom Sederfom. I on je pokazao želju da sjedne na klupu selektorsku. Naravno da je pokazao želju, jer tamo gdje je do sada radio nije se baš i naradio. 

Hoćemo li tražiti trećeg? Tražiće ga specijlna komisija za izbor selektora, a oni na svaki način izbjegavaju Amara osima. Zašto?

Odgovor je veoma jednostavan. Zna Amar  sva dešavnja unutar FS BiH. Ne bi mu menadžeri krojili tim. Ne bi braća reprtezentativaca všljala po kampu bh tima!

Znalo bi se ko može u svlačionocu, a ko može do svlačionice. E, upravo to i ne odgovara FS BiH. Zato i neće Amara! Možda i Amar izgubi strpljenje pa on njih odbije!!! Poznavajući Švabinog sina (a to mu je najveća mana) ne bi nas iznenadilo!!!

Amar Osim