XS
SM
MD
LG

Inate se decembru

MODRIČA – Stala je lopta u Posavini, nastupila je duga zimska pauza, ali u fudbalskoj Modriči ne miruju. Dok igrači i treneri odmaraju nakon osvojene titule jesenjeg šampiona na drugoligaškom „Zapadu“, čelnici kluba usmerili su pažnju na infrastrukturu.

„Ima mnogo posla i za vredne ljude nema pauze. Otklanjamo neke nedostatke na krovu stadiona. On je izgra đen pre 12 godina i logično da treba obnavljati ono što polako nagriza zub vremena. Reflektori su u idealnom stanju, imamo sada i elektronski semafor, ali neke stvari na krovu sada završavamo. Uvek ima posla“, kaže Ilija Jevtić, potpredsednik Alfa Modriče.

Za petak, 8.decembar, priprema posebnu manifestaciju.

„Zamislio sam je kao ’Veče sporta’. Želim da u dužu pauzu od igre odemo zajedničkim druženjem fudbalera i ljudi oko kluba. Pozvaćemo odbojkaše i košarkaše Modriče da nam se pridruže. Da uz koktel i bogat muzički program malo zapevamo. Rezultati u svim sportovima su takvi da se ima razloga za dobro raspoloženje, a to su modrički sportisti zaslužili“, rekao je Jevtić, koji je i generalni sponzor FK“Alfa Modriča“.

Popravka krova stadiona u Modriči