XS
SM
MD
LG

Zoran Kokot napustio Zvijezdu iz Gradačca

 

 

Nekadašnji fudbaler brojnih premijerligaških klubova, Zoran Kokot, napustio je redove prvoligaša Federacije BiH, Zvijezde iz Gradačca.

 

On je u razgovoru za portal Prva liga potvrdio ove infromacije, te se zahvalio svima u Gradačcu na podršci koju je imao u prethodnom periodu u ovom klubu.

“Istina je, neću ostati u Zvijezdi i u narednim danima ću raskinuti ugovor kako bismo se rastali kao ljudi. Pomogao sam im dosta, a sada sam im malo skup, čelni ljudi imaju neku svoju računicu i ja im želim sve najbolje. Zvijezdini igrači su istinski heroji ove lige kao i bh. fudbala, a oni znaju zašto. Mladom šefu Šabiću takođe želim puno sreće, nekada sam igrao protiv njega i bio je veliki igrač, a sada smo se uvjerili i da je veliki trener. Hvala gradu Gradačcu, zaista je bilo lijepo u proteklom periodu i žao mi je što neću ostati, ali tako je kako je – biti igrač u našoj državi je zaista čudo” – izjavio je sa Prva liga portal Zoran Kokot, te na račun Zvijezde i njenih navijača uputio lijepe riječi.

“Upravi Zvijezde takođe želim puno sreće i da ostvare svoj zacrtani cilj, a to je Premijer liga. Ujedno mi je drago jer odlazim ostavljajući ekipu na prvom mjestu, a u njoj sigurno ima odličnih igrača, naravno uz par iskusnijih fudbalera koji su tu da ih usmjeravaju, kao što sam to svakako i ja radio. Navijačima upućujem pohvale, nema ih puno ali su za čistu desetku jer ne propuštaju ni gostovanja od 4-5 sati putovanja.”