XS
SM
MD
LG

Održana sjednica OO ''Božićno-novogodišnjeg'' turnira u Doboju

Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića, a u organizaciji Gradskog fudbalskog saveza (GFS), u Doboju će od 2. do 13. januara biti održan 24. Božićno-novogodišnji turnir u malom fudbalu. Održana je prva sjednica Organizacionog odbora, na kojoj su formirana radna tijela i Komisije.

– Dvadesetčetvrtu godinu za redom fudbalski radnici iz Doboja organizuju Božićno-novogodišnji turnir u malom fudbalu, čime se građanima žele uljepšati januarski praznici. Termin održavanja ostao je isti: počeće 2. januara a završiti se 13. finalnim susretima u svih deset kategorija. Pored seniora, veterana, žena, juniora, kadeta, pionira i pretpionira, nastupiće i poletarci, a najmlađa kategorija je ona u kojoj će se nadmetati igrači rođeni 2009. godine i mlađi, ističe Zlatko Spasojević, predsjednik Organizacionog odbora.

Prijave za učešće na turniru primaju se u Kancelariji GFS Doboj do 30. decembra za mlađe uzrasne kategorije, odnosno do 5. januara za seniore, veterane i ženske ekipe. Očekuje se rekordan broj ekipa, jer je i ukupan nagradni fond povećan na 20.000 KM. Na prvoj sjednici Organizacionog odbora formirane su turnirske Komisije, koje su odmah prionule na posao. Cijene ulaznica nisu mijenjane. Cjelodnevni program gledaoci će moći da prate za samo dvije KM, dok je cijena ulaznice za finalni dan ostala tri konvertibilne marke.

Medijski pokrovitelj turnira je RTV Doboj.

Dobojski.info