XS
SM
MD
LG

Sutra u Istočnom Sarajevu seminar sportskog mačevanja

Seminar u sportskom mačevanju održaće se 9. i 10. decembra 2017. godine u Istočnom Novom Sarajevu, u organizaciji Mačevalačkog kluba Romanija.

Predavač na seminaru će biti Veselko Dumitrov, uz asistiranje perspektivne mačevalke i reprezentativke Srbije Ane Sel.

Veselko Dumitrov je predsjednik i trener MK Vojvodina- Novi Sad, jedan od rukovodilaca u Mačevalačkom Savezu Srbije i Evropske mačevalačke konfederacije, te izvršni direktor šampionata- Evropskog prvenstva u mačevanju u Novom Sadu. Sertifikovani je trener Svjetske mačevalačke federacije (FIE). Kroz dugu istoriju bavljenja mačevanjem bio je trener rprezentacija: Tunisa, Srbije, Saudijske Arabije, Slovenije.

Na seminaru će biti prisutni i mačevaoci iz RS i BiH kao i profesori sa Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta, Pale.

U subotu 9. decembra, teoretski dio seminara će se održati u Matičnoj Biblioteci Istočno Sarajevo u terminu od 11:00 do 13:30 časova. Nakon čega se seminar nastavlja kao praktični dio od 14:00 do 17:00 časova. Praktični dio predviđen je u Fiskulturnoj sali Osnovne škole ”Sveti Sava” u Istočnom Novom Sarajevu.

Drugi dan seminara, nedjelja 10 .decembar u vidu praktičnog dijela nastaviće se u Fiskulturnoj sali Osnovne škole ”Sveti Sava” u terminu od 9:00-12:00 časova.

Završnica seminara biće upriličena u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo sa početkom u 12:00 časova uz diskusiju i svečanu dodjelu diploma.

Trebević.net