XS
SM
MD
LG

Stiže Trofej Ravna planina

Drugi po redu „FIS TROFEJ RAVNA PLANINA“ ove godine biće održan u periodu od 14.12.2017. do 17.12.2017. godine u Ski centru „Ravna planina“ , Jahorinski potok bb, Gornje Pale Republika Srpska.

Ove godine učešće na takmičenju će uzeti 18 zemalja i očekuje se učešće oko 80 takmičara. Ovo je prilika za takmičare iz Republike Srpske za osvajanje norme za ZOI 2018. godine u Koreji.

Organizator takmičenja je kompanija Majnex d.o.o. iz Pala i Smučarski klub Pale.

Zlatni sponzor takmičenja je kompanija Majnex d.o.o. iz Pala, a pokrovitelji ovogodišnjeg „FIS TROFEJ-a RAVNA PLANINA“ su Vlada Republike Srpske, Ministarstvo trgovine i turizma RS, Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS, Ministarstvo civilnih poslova BiH i Opština Pale.

Na svečano otvorenje pozvani su gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković, načelnici opština u sastavu Grada Istočno Sarajevo, Turistička organizacija Istočno Sarajevo, Smučarski savez BiH i drugi zvaničnici.

Otvaranje drugog po redu „FIS TROFEJ-a RAVNA PLANINA“ biće upriličeno 13.12.2017. godine u 18:00h u restoranu „Gondola“ u Ski centru „Ravna planina“.