XS
SM
MD
LG

Bojan Novokmet ponovo potpisao ugovor sa Radnikom

Bojan Novokmet, igrač koji je nekoliko puta proglašavan za najboljeg igrača Republike Srpske, potpisao je ugovor za OK „Radnik“, te će u narednom periodu igrati za Bijeljince.

Bojan za InfoBijeljina objašnjava da se potpisivanje ugovora desilo potpuno neočekivano. Želja mu je da pomogne ekipi u koju je prvi put došao davne 2009. godine, i u kojoj je proveo četiri nezaboravne sezone, prije nego je prešao u Mladost iz Brčkog.

„U trenutku kada sam imao osvojene tri titule prvaka BiH, 4 kupa RS-a, 3 kupa BiH, staž seniorskog reprezentativca BiH i dvije titule najboljeg igrača RS sam odlučio da se penzionišem i krenem u poslovne vode. Posle mog penzionisanja, postao sam menadžer na estradnom polju, a danas, nakon godinu i po dana pauze dođem na trening i treneri Darko i Milan kažu hajde sutra na utakmicu protiv Partizana, a u meni onaj stari osjećaj i naboj emocija“, rekao nam je Bojan.

Novokmet dodaje da se u OK „Radnik“ dosta toga promijenilo osim kapitena Vladimira Milićevića i trenera Darka Manojlovića, te ih, kako navodi mora pohvaliti, jer su u ovim vremenima izdržali toliko godina i bore se za ovaj klub svim srcem. 

„Odradio sam par treninga, nisam ono što sam bio, ali obećavam da ću biti sve bolji. Kada budem mogao prisustvovati utakmicama i treninzima daću sve od sebe“, navodi Bojan, te šaljivo dodaje da od kluba još nije zadužio opremu, je se osjeća kao na „probi“, možda i zbog svojih 99 kg. 

Iz Odbojkašog kluba „Radnik“ navode da im je drago što je Novokmet ponovo njihov član, te da očekuju da svojim iskustvom, kvalitetom i nevjerovatnom energijom, nadoknadi to što nije trenirao poslednjih godinu i po dana.

„Bojan je preksinoć potpisao ugovor za naš klub i stvarno smo ponosni na to. On je bio nekoliko godina naš član kada smo postizali dobre rezultate. Nadam se da će on shodno svojim obavezama se posvetiti klubu i da se pripremi za drugi dio sezone, kada nas očekuje borba za što bolji plasman u Premijer ligi BiH“, rekao je za InfoBijeljina kapiten odbojkaša Vladimir Milićević. 

Ispred Odbojkaškog kluba velike nade polažu u mlade igrače, koji su otprilike i povratnici u ovaj klub.

Igrači Vajo Simić, Boris Savić i Nikola Đokić koji su počeli da treniraju u našem klubu ponovo su u Radniku, i od njih očekujemo da u nerednom periodu budu nosioci igre, zajedno sa Nikolom Blagojevićem, da u narednom periodu oni stvaraju neku osnovu kluba“, zaključio je Milićević. 

Preuzeto od Info Bijeljina


Kakanj 78 3 : 0 7 Lukavac
Maglić 3 : 0 Gacko
Borac m:tel 0 : 3 Radnik
Modriča 2 : 3 Domaljevac
Jedinstvo 0 : 3 Mladost
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Mladost 18 17 1 51
2 Radnik 18 14 4 41
3 Kakanj 78 18 14 4 41
4 Domaljevac 18 12 6 34
5 Modriča 18 8 10 26
6 Borac m:tel 18 8 10 25
7 Jedinstvo 18 5 13 17
8 Gacko 18 5 13 14
9 Maglić 18 3 15 11
10 7 Lukavac 18 4 14 10