XS
SM
MD
LG

PONIŠTEN GOL PROMENIO TOK UTAKMICE, NAMERA ILI PRITISAK ???

Zašto se svi bune posle utakmica sa Radničkim, čega se i(li) koga sudije plaše???

Veliki revolt i nezadovoljstvo u Surdulici nakon današnje utakmice dugo iščekivanog derbija "južne pruge" na ponašanje sudijskog tima i igrača gostiju iz Niša.

Iz Uprave surduličkog superligaša navode da postoji rivalitet i da se zna da ovaj klub respektuje svakog protivnika, ali nikako ne može biti ravnodušan prema odlukama sudije koji jedino za cilj ima unošenje nemira i napetosti, a sve zarad ugrožavanja igre jedne od ekipa.

Tok utakmice već je promenjen još na samom njenom početku kada je poništen regularan gol Zlatanovića. I to je bila jedna od retkih mogućnosti da se tim Radnika probije od sredine terena prema protivničkom golu - razlog prekid svakog napada od strane glavnog sudije. 

Posle utakmice publika na izlasku sa tribina pevala pesmu Cuneta Gojkovića "JANJIČAR"

Unošenje nemira i nervoze, a samim tim i pad koncentracije i nezadovoljstvo kod igrača domaćeg tima odlukama sudije, nije bilo dovoljno samo na zelenoj površini te je i stalno od strane ove "četvorke" provocirana klupa domaćih. 

Zadržavanje vremena od strane sudije i gostujućih igrača dopunilo bi ovaj scenario kvalitetno  izrežiranim i  čestim prenemaganjem i valjanjem po terenu igrača gostiju, dok se za teže povrede i faule nad fudbalerima Radnika nije čuo ni zvižduk, a kamoli podeljen karton.

Na zajedničku zimsku pauzu fudbaleri i simpatizeri Radnika vidno nezadovoljni i revoltirani odlaze još sa pitanjem: Zašto se svi bune posle utakmice sa Radničkim, čega se i(li) koga sudije plaše???

VIDEO PONIŠTENOG GOLA MOŽETE POGLEDATI NA ZVANIŠNOM SAJTU KLUBA: www.fk-radnik.com

https://www.youtube.com/watch?v=tBHpWkbiHUM

PRESS SLUŽBA FK"RADNIK"

Poništen gol Zlatanovića

Poništen gol Zlatanovića