XS
SM
MD
LG

Paljani u Pelagićevu

Tokom vikenda na programu su utakmice XII kola Prve lige Republike Srpske čime se stavlja tačka na ovogodišnje prvenstvo i slijedi pauza do 17/18. februara naredne godine kada će borba za bodove biti nastavljena.

Nakon upisane druge prvenstvene pobjede u prethodnom kolu nad prošlosezonskim finalistom plej ofa ekipom iz Gradiške pred mladim odbojkašima Jahorine slijedi novi izazov. U sklopu 12.kola koplja će ukrstiti u Pelagićevu sa domaćim sastavom.

Posle odigranih 11. kola odbojkaši Jahorine sa 5. osvojenih bodova zauzmaju poslednje osmo mjesto na ligaškoj tabeli, a Pelagićevo je peto sa 15. bodova, koliko imaju i četvrtoplasirani sastav iz Gradiške.

Iz paljanskog kluba poručuju, svjesni su izazova koji ih očekuju, uvažavaju maksimalno sportskog rivala ali u meč ulaze bez bijele zastave te ako se poslože sve kockice, uz malo i sportske sreće tražiće priliku da se revanširaju rivalu za poraz iz prvog dijela sezone i slavljem stave tačku na nadmetanje u 2017. godini. I domaćini imaju svoju računicu, traže bodove za plej of te se očekuje uzbudljiva i neizvijesana utakmica, a ekipa koja više unese energije biće bliža pobjedi.

Utakmica između odbojkaša Pelagićeva i Jahorine na rasporedu je u subotu 16. decembra u Pelagićevu sa početkom od 17,00 časova.

Meč će suditi Nikola Lovrenović iz Banja Luke i Borisav Cvišić iz Gradiške, a delegat, kontrolor biće Branislav Bošnjak iz Prnjavora.

U ostalim mečevima 12. kola snagu će odmjeriti:

Majevica - Tempo
Gradiška - Drina
Ljubinje - C.Zvijezda

OK Jahorina Pale