XS
SM
MD
LG

Bododvi otišli u Foču

Dosta izjednačen prvi set, ekipe su se smjenjivale u vodjstvu pa na kraju seta Radnik dolazi do prve set lopte pri vodjstvu 24:22. Nije to unervozilo gošće  koje dosta smirenom igrom dolaze do preokreta 24:26.

Onako kako su završile prvi odbojkašice Maglića su igrale cijeli drugi set. Na terenu je postojala samo jedna ekipa, a konačan rezultat seta 10:25 govori o  dominaciji Maglića u tim trenucima.

Dobro su  djevojke iz Foče  počele i treći set, međutim u ovom susretu znatno pojačana ekipa Radnika pokazuje za što su trenutno trećeplasirani na tabeli i preokreću za novu dramu u dvorani gimnazije Filip Višnjić.

 Da je zrela ekipa koja je sposobna za najveće domete pokazale su igračice Maglića u četvrtom setu kada su protiv sebe osim odbojkašica sa druge strane mreže imali i probuđenu domaću publiku. Vođstvo od početka do kraja seta za novu pobjedu. 

Prvi dio šampionata završili smo sa skorom 11/1 i jasno je da ćemo na proljeće voditi veliku bitku za šampionsku titulu. Slijedi pauza do 17.februara.

 ŽOK "Radnik" Bijeljina - OK "Maglić" Foča 1:3 (24:26; 10:25; 25:22; 22:25)