XS
SM
MD
LG

Humani odbojkaši Radnika

Odbojkaši Radnika danas su obišli mališane na Odjeljenju pedijatrije bolnice u Bijeljini, gdje su podijelili paketiće povodom predstojećih praznika!

"Na ovaj način smo željeli da našim najmladjim sugradjanima uljepšamo boravak u bolnici tokom ovih prazničnih dana. Svjesni smo da ovo nije neka prevelika podrška, ali svi smo mi bili mali, i znamo koliko nam je značio paketić za Novu godinu. Bilo nam je zadovoljstvo družiti se sa djecom koja borave na Odjeljenju pedijatrije, i obećavamo da ćemo i u budućnosti misliti na najmladje. Zahvaljujemo se direktoru bolnice što nam je omogućio ovu posjetu, ali i svim zaposlenima na pedijatriji i ostalim odjeljenjima koji svakodnevno daju sve od sebe i paze na naše zdravlje kad nam zatreba. Ponosni smo na sve njih i velelepnu zdravstvenu ustanovu - Opštu bolnicu Sveti Vračevi " - istakli su Bojan NovokmetDušan PerišićVladimir Dovlica Milicevic i trener Milan Djuricic prilikom posjete.

Trenutno se na pedijatriji nalazi 20 mališana koji se oporavljaju uglavnom od visoke temperature i stomačnih virusa, te je i preporuka doktora da se u ovom periodu obrati pažnja i da se unosi veća količina voća i povrća koji su bogati vitaminima.