XS
SM
MD
LG

Najčitaniji tekstovi u 2017. godini: Hvala Vam na ukazanom povjerenju

Ostade i 2017. godina iza nas. Sa redizajniranim portalom i novim partnerstvom sa Srbijasport.net krenuli smo sredinom jula mjeseca. Iza nas je šest mjeseci rada i saradnje, i možemo istaći da smo prezadovoljni urađenim.

Vijestima, izvještajima, intervjuima, komentarima, feljtonima, crticama i drugim novinarskim žanrovima privukli smo Vašu pažnju na čemu smo Vam zahvalni, jer je to znak da posao radimo onako kako treba. Uvijek može bolje, i trudićemo se da i u 2018. godini budemo još bolji.

Najčitaniji tekst u 2017. godini na našem portalu bila je 1.septembra malo iza 18,00. Prvi smo objavili da je Nemanja Majdov postao Svjetski prvak u Budimpešti. Bez sumnje, najveći pojedinačni uspjeh jednog sportiste iz Republike Srpske ove godine, za šta je kasnije dobio brojna priznanja. Našu vijest, kao i mnoge tog dana, kada smo iz minute u minut pratili dešavanja u Mađarskoj prenijeli su brojni mediji iz Bosne i Hercegovine.

Na mjestu broj dva je blistava partija fudbalera Famosa protiv Budućnost iz Pilice. Maestralna partija ''Motorista'' bila je, nažalost, obilježena sumornom atmosferom na stadionu. Bila je to utakmica koja se igrala u čast tragično stradalog fudbalera Famosa, Milana Kneževića, koji je samo par dana ranije izgubio život. Poslije promjene na trenerskoj poziciji, smrti njihovog saigrača, fudbalerima Famosa se sve skupilo i iskalili su se na Budućnosti iz Pilice pogodivši čak 10 puta njihovu mrežu.

Na trećem mjestu je sjajan gest fudbalera Valensije. Nemanja Maksimović, zlatni ''Orlić'' sa Novog Zelanda sjetio se svoga kraja i u septembru ove godine je poslao FK Han Pijesak 20 pari kopački.

TOP 10 najčitanijih vijesti u 2017. godini: