XS
SM
MD
LG

Monaku Zimska liga

Tradicionalna Zimska liga u malom fudbalu završena je sinoć finalnom utakmicom u kojoj je ekipa DOO Monako osvojila prvo mjesto pobjedivši ekipu Kort marketi na penale, rezultatom 3:2, dok je regularni dio meča završen neriješeno 3:3

Proteklih deset dana brojni građani Semberije imali su priliku da uživaju u dobrim utakmicama. 

Za razliku od nekoliko prethodnih godina, znatno bogatiji nagradni fond bio je ove godine, koji je ujedno i privukao kvalitetne učesnike. Zimskoj ligi je vraćen stari kult, a dokaz tome su velike posjećenosti svih dana dok je trajalo takmičenje.

"Sportska dvorana bila je premala da primi sve sugrađane koji su došli da isprate završnicu Zimske lige. Po ocjeni svih prisutnih ovo je najbolji turnir u poslednjih 20 godina u Bijeljini. Čestitamo svim ulesnicima na fer i korektnoj igri", rekao je za InfoBijeljina Miodrag Stevanović, predsjednik Gradske boračke organizacije, koji dodaje da Boračka kroz organizaciju turnira na posredan i neposredan način pomaže ratnim vojnim invalidima koji su bili uključeni u organizaciju turnira.

Podsjećamo, Gradska uprava, kao generalni pokrovitelj Zimske lige, obezbijedila je ove godine nagradni fond u iznosu od 20.000 KM, a za pobjednički tim u seniorskoj konkurenciji nagrada je iznosila 8.000 maraka.

Pored glavnog turnira, proteklih dana održani su i turniri za „pjetliće“, pionire, kadete, juniore, veterane i klubove opštinskih i područne lige,pišinfobiljejina.com.