XS
SM
MD
LG

Poznati finalisti Trebinja

Finalisti Božićnog turnira u malom fudbalu u seniorskoj konkurenciji su „W-Win“ iz Nevesinja i „Zlatara Rubin“ iz Trebinja, a kod veterana „Gučina“i „Gorica“.

U prvoj polufinalnoj utakmici seniora ekipa „W-Win“ iz Nevesinja je pobijedila „Restoran Kastel“ iz Nikšića rezultatom 2:1 (2:0). Nevesinjci su već u prvom poluvremenu preko Milićevića u 4. i Bratića u 7. minutu poveli sa 2:0.

Nikšićani su u drugom poluvremenu preko Drobnjaka u 36. minutu smanjili na 2:1 i do kraja utakmice pokušavali su da izjednače, ali rezultat je ostao nepromijenjen.

Drugi finalista je „Zlatara Rubin“ koja je sa 5:2 (2:2) pobijedila ekipu „Hrupjela“. Prvo poluvrijeme donijelo je odličnu igru obje ekipe.“Hrupjela“ su preko Boškovića u 3. i 6. minutu povela sa 2:0. Ekipa „Zlatare Rubin“ nije se predavala i golovima Bodiroge u 7. i 11. je izjednačili na 2:2.

U drugom poluvremenu sasvim druga slika na parketu dvorane u Bregovima. Sve do 34. minuta rezultat je bio iz prvog poluvremena, a nakon toga Vico u 34. i 38. minutu dovodi ekipu „Zlatare Rubin“ u vođstvo 2:4.

Konačan rezultat, 30 sekundi prije kraja utakmice, postavio je golman Sulaver, koji je iz svog kaznenog prostora pogodio mrežu protivničke ekipe za konačan rezultat 2:5.

U prvoj utakmici veterana „Gučina“ je nakon boljeg izvođenja penala pobijedila „AMD Hercegovina“ rezultatom 5:4, a nakon regularnih 40. minuta bilo je nepopularnih 0:0.

Drugi finalista kod veterana je „Gorica“ koja je pobijedila „Lokoportala – Trial“ 5:3 (4:1).

U prvom poluvremenu, ekipa „Gorice“ je povela golom Ćetkovića u 7., a Ćurić je minut kasnije izjednačio na 1:1. Golom Avramovića u 10., Bojanića u 14. i Pudara u 19. minutu Gorica je povela s 4:1 i tim se rezultatom otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu viđen je pravi preokret, jer je „Lokoportal-Trial“ preko Ćurića u 31. i Spasojevića u 37. minutu smanjio na 4:3. Imali su prilika da izjednače rezultat, ali do toga nije došlo. Utakmicu je zapečatio Avramović svojim drugim golom 40 sekundi prije kraja i odveo ekipu Gorice u finale.

U srijedu sa početkom u 17.00 časova u borbi za treće mjesto u konkurenciji veterana sastaće se „AMD Hercegovina“ i „Lokoportal-Trial“, a nakon toga u 18.00 časova u borbi za treće mjesto kod seniora snage će odmjeriti „Hrupjela“ i „Restoran Kastel“ iz Nikšića.

Nakon toga se u 19.00 časova u borbi za pobjednika turnira u konkurenciji veterana sastaju „Gučina“ i „Gorica“. Posljednja utakmica turnira je borba za prvo mjesto kod seniora, a igraće „W-Win“ iz Nevesinja i „Zlatara Rubin“ u 20.oo časova.

Večeras su tribine Sportske dvorane „Miloš Mrdić“ bile popunjene ljubiteljima malog fudbala, a igrači svih osam ekipa pokazali su širok repertoar majstoricama što je dodatni poziv za finale i borbu za treće mjesto u srijedu,piše trebinjelive.info

FOTO>Trebinjelive.info