XS
SM
MD
LG

Đurđić napustio Travnik i preselio u Austriju

Doskorašnji fudbaler Travnika, Miloš Đurđić, napustio je ''Pirotu'' i svoju fudbalsku karijeru nastaviće u Austriji.

Dvadeset trogodišnji Banjalučanin je u Travnik stigao posljednjeg ljeta i kako kaže sve je bilo korektno tokom boravka u ovom federalnom prvoligašu, ali je za odlazak presudila finansijski bolja ponuda iz austrijskog niželigaša.

- Sve je bilo korektno u Travniku, nemam mnogo zamjerki. Malo pred kraj godine je došlo do određenih finansijskih problema, kašnjenja plate, ali sve je bilo regularno. Imao sam dobru polusezonu, imao dobru minutažu sve do pred sami kraj sezone kada sam imao pauzu tri sedmice zbog povrede, rekao je za naš portal Miloš Đurđić.

Po samom završetku sezone za njega je stigao poziv iz austrijskog niželigaša Leibena.

- Taman kada sam završio zadnje kolo u Travniku stigao je poziv iz Leibena. Otišao sam tamo, odradio neku probu, jednu utakmicu odigrao, i oni su bili zadovoljni. Ponudili su mi ugovor na godinu i po, međutim ja to nisam htio, pa smo dogovorili saradnju prvo pola godine, i onda ako budemo zadovoljni i oni i ja da produžim na još godinu dana.

Miloš Đurđić je karijeru počeo u banjalučkom Borcu, zatim je nastupao za Naprijed i srbačku Slogu, a poslije toga je jedno vrijeme igrao u Srbije, prije nego se vratio u Travnik.