XS
SM
MD
LG

Spartak igrao nerešeno u prvoj kontrolnoj utakmici

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi odigrali su prvu kontrolnu utamicu, nakon sedmodnevnih priprema. Utakmica za OFK Bačka završena je bez pobednika pošto su obe ekipe postigle po jedan gol i to u prvom poluvremenu u razmaku od samo tri minuta.

Prvi su zapretili gosti preko Dina Šarca, nekadašnjeg igrača Spartaka da bi subotičani uzvratili šansom novajlije Ognjena Đuričina.  Bačka j edo prednosti došla u 14. minutu golom Lukovića, međutim vrlo brzo su domaćini izjednačili. Nikolić se našao u odličnoj prilici, sudario se sa golmanom Jevrićem, lopta se odbila do Đuričina kome nije bilo teško da je pošalje u mrežu za poravnanje. Malo je nedostajalo da sredinom prvog poluvremena Savković donese rezultatski preokret. U finišu prvih 45 minuta treba istaći dobar prodor Dina Šarca koji se oslobodio svojih čuvara uputio dobar šut ali i za malo neprecizan te je lopta otišla iznad prečke.

U drugom poluvremenu trener domaćih šansu je pružio mladim igračima Spartaka. Iako mladi fudbaleri Spartaka uspešno su parirali gostujućim fudbalerima. Obe ekipe su imale po nekoliko dobrih prilika međutim izostala je bolja realizacija što je normalno za ovu fazu priprema.

FK Spartak u subotu 20. januara odigraće novu pripremnu utakmicu. Snage će odmeriti sa svojim sportskim prijateljima iz Mađarske ekipom Szegedina.

Spartak Ždrepčeva Krv – OFK Bačka 1:1 (1:1)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: oko 100. Sudija: Paštar Bojan. Strelci: Đuričin u 17. (FK Spartak Ždrepčeva krv) i Luković u 14. minutu (OFK Bačka)

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Kerkez, Vukčević, Jočić, Torbica, Čečarić, Đuričin, Savković, Nikolić. Igrali su još: B. Jović, Dunđerski, Tekijaški, F. Jović, Krmar, Pantić, Medić, Lučić, Pavlović, Petrov.

OFK Bačka: Jevrić, Dimitrijević, Varga, Ilić, Bjeloš, Švonja, Đorić, Šarac, Luković, Mićić, Čeković. Igrali su još: Šuljagić, Petrić, Jovanić, Trivunović, Radinović, Jević, Tasić, Ivković.