XS
SM
MD
LG

Teleoptik najavljuje bekstvo sa dna

Nije jesenas išlo kako je planirano u taboru "optičara". Dvanaesto mesto na poluvremenu sezone niko nije očekivao, uz po četri pobede i remija i čak sedam poraza je učinak koji zvoni za alarm. Pred trenerom Milanom Ristićem se nalazi težak posao, igra iz jesenjeg dela se mora podići na viši nivo, a kiksevi se ne smeju reprizirati. Mladi stručnjak je na početku pripremnog perioda bio jasan:
- Borba za opstanak je jedini cilj i moraćemo da ga ostvarimo i mislim da ćemo  tome i uspeti! 


Prozivka je prošla u opuštenoj atmnosferi, a Ristić je zadovoljan formom igrača:
- Svi su došli zdravi, ispunili su program rada za vreme pauze. Niko se nije pojavio sa viškom kilograma, a mnogi su i oslabili. Odradili smo lagano trening i zadovoljan sam prvim danom. 


"Optičari" će biti podvrgnuti detaljnim pregledima, a potom sledi žestok tempo brušenja forme. 
- Zakazani su pregledi na VMA, biće uradjena i analiza krvi i tek posle toga startovaćemo sa ozbiljnim radom. Prvu utakmicu zakazali smo za 23. januar sa Partizanom. 

Na prozivci su se pojavila dvadeset četri igrača: Vlalukin, Krstić, Čubrilo, Popović, Islamović, Šehović, Begović, Popović, Šiškov, Vranjanin, Filip i Luka Čermelj, Ilić, Djurić, Lakčević, Serdar, Dapčević, Minić, Milutinović, Savić, Sekulović, Simović, Popović, Stailković i Iljaz. 

Od 31. januara do 7. februara "optičari" će u sklopu karantina boraviti u SC "Zemunelo", tokom tog perioda će odigrati i više prijateljskih mečeva, 31.1. sa Cementom, 3.2 sa omladincima Partizana, 10.2. dvomeč, prepodne sa Jedinstvom iz Surčina, popodne sa Bežanijom, takodje i 17.2. kad ih očekuju mečevi sa Indjijom i Radničkim iz Zrenjanina. Dva dana kasnije ekipa će otputovati u Budvu na završne pripreme.