XS
SM
MD
LG

Borcu pobjednički pehar

U organizaciji Javne ustanove Kulturno sportski centar „Petar Kočić“, a pod pokroviteljstvom opštine u Mrkonjić Gradu je održan tradicionalni turnir u malom fudbalu „Mrkonjić Grad 2018“.Na turniru je učestovala 16 ekipa iz Mrkonjić Grada i susjednih opština.

Pobjednik turnira je ekipa „Boraca“ iz Banjaluke, koja je u finalnoj utakmici savladala banjalučku ekipu „Mildabo“ reultatom 7:6.Utakmica je u regularnom vremenu završena 2:2, a fudbaleri „Borca“ su bili precizniji u izvođenju penala.Briljao je i golman Zoran Stanivuković, koji je odbranio ključni udarac fudbalera Mildaba u penal seriji.

 -Turnir je bio odličan.Sve ekipe su bile kvalitetne.Finalna utakmica izvanredna i napeta.O dluč ili su penali, a mi smo imali malo više sreće - rekao je kapiten osvajača pehara Vitomir Pijaača.

Treće mjesto osvojila je ekipa Auto otpad „Benz“, iz Mrkonji Grada koja je pobjedila „Izletnik“  3:1.

Za najboljeg igrača turnira poglašen je fudbaler „Mildabo“ Dragoslav Vučić, najbolji strijelac je Vujadin Todorović iz ekipe kafe „LM“, dok je najbolji golman Zoran Stanivuković iz ekipe „Borac“.

 - Turnir je bio vrhunski.U finalu su bile dvije najbolje ekipe, a „Borac“ je imao malo više sreće i osvojio pehar- rekao je najbolji igrač turnira Dragoslav Vučić.

     Na turniru je učestovalo 16 ekipa iz Mrkonjić Grada i susjednih mjesta.

       Turnir u malom fudbalu tradicionalno se organizuje povodom obilježavanja Dana opštine i 22-godišnjice povrataka stanovništva na vjekovna ogljišta iz izbjeglištva.