XS
SM
MD
LG

Fudbaleri Temnića 1924 na pripremama u Ohridu

Fudbaleri varvarinskog prvoligaša  od juče se nalaze na pripremama u Ohridu. Domaćin crveno belima iz Varvarina je hotel „Klimentika  a Varvarinci su odmah po dolasku  u Ohrid odradili i dva treninga. Put Ohrida krenula je ekspedicija od 26 ljudi i to: Ivan Lazić-vođa puta, Darko Branković-predsednik kluba, šef struke: Dragan Đorđević i njegov pomočnik Radmilo Raca Jovanović, Dušan Miljković  ispred medicinske ekipe i igrači: Jokić, Žerjav, Tomić, Tintor, Rakić, Radovanović, Đakovac, Marko Stanojević, Petković, Stević, Krunić, Pavlović, Predrag Luka, Marušić, Ferdinard Fon FRY, Maksvel, Grujičić, Jovanović ,Simonović  Dodić.

Ekipa Temnića pred polazak za Ohrid

Zbog obaveza prema školi na put nije krenuo super talentovani Željko Kadrić zatim zbog porodičnih obaveza Vlade Lazarevski, zbog povrede Matija Pavlović a očekuje se da se pripremama priključi kinez ZHANG WU.

Inače danas popodne fudbaleri Temnića odigrali su i prvu utakmicu.

TEMNIĆ 1924 - TRIM LUM (Struga) 1:1(0:0)

Stadion „Biljanini izvori u Ohridu, gledalaca 100. Strelac Marušić za Temnić u 75. minutu a gosti su izjednačili u 95. minutu poslednjem u nadoknadi utakmice.

TEMNIĆ1924: Jokić, Žerjav, Tomić, Tintor, Rakić, Đakovac, Radovanović, Petković, Luka, Marušić i Pavlović. Igrali su još: Dodić, Marko Stanojević, Stević, Krunić, Jovanović i Simonović.

Temnić je prikazao dobru igru uprkos iznenađujuće lošem vremenu za ovo doba godine u Ohridu (padao je sneg) a pobeda je Varvarincima izmakla u bukvalno poslednjoj sekundi utakmice. Sledeću utakmicu fudbaleri Temnića igraju takođe na stadionu „Biljanini izvori“ u četvrtak a protiv će biti nekadašnji  jugo velikana Teteksa iz Tetova.