XS
SM
MD
LG

Kreće Kamp Koroman

Dragi ljubitelji fudbala, pred nama je 1. Međunarodni fudbalski kamp “Koroman”, Jahorina 2018,  koji će se održati od  01. do 07. jula 2018. godine. Budite dio tima!

Fudbaleri rođeni od 2001 do 2011 godine, sa svih strana svijeta, dobrodošli ste na Jahorinu. Prvi Međunarodni kamp “Koroman” biće jedan od najboljih u regionu  uz prisutstvo najvećih velikana fudbalske  igre sa prostora Balkana. 

Organizator ovog kampa,  Ognjen Koroman, koji želi da pomogne i afirmiše mlade talente. On je najbolji primjer čovjeka koji je iz jednog malog mjesta krenuo i obišao cijeli svijet. Njegovi uspjesi koje je kao pionir započeo u Crvenoj Zvezdi,  dosegli su daleko do  Rusije, Engleske, Koreje. Kao reprezentativac Srbije i Crne Gore ušao je u fudbalsku istoriju. Promoteri i prijatelji kampa biće velike fudbalske legende koji će svoje iskustvo prenijeti djeci kroz razgovor i igru, podijeliti autograme i fotografisati se sa djecom.

Savo Milosevic, Mateja Kezman, Sasa Ilic, Perica Ognjenovic, Nenad Jestrovic, Vidak Bratic, Slavoljub Djordjevic, Zdravko Borovnica, Milos Sestic, Vladimir Petrovic Pizon, Zvonko Varga, Dika Stojanovic, Boban Bajkovic…

Kamp će pratiti  direktori Omladinskih skola Crvene Zvezde  Dragan Mladenović i Rada Željko Mijović  i njihovi skauti, koji će izabrati najtalentovaniju djecu za probne treninge. Kamp će, takođe pratiti i najveći  evropski fudbalski menadžeri.

Ostale detalje oko Kampa Koroman možete vidjeti na ovom LINKU.