XS
SM
MD
LG

Mudrinski se vratio na teren i umalo da odmah da gol

Verujemo da je svakom navijaču i simpatizeru Čukaričkog, ali i istinskom ljubitelju fudbala u Srbiji, "zaigralo srce" kada je u protokolu za meč protiv Mačve video ime Ognjena Mudrinskog. Našeg napadača koji je iza sebe ostavio tešku povredu i prelom noge, a na teren se vratio ranije nego što se očekivalo. Gromoglasan aplauz u 76. minutu "parao je uši" svima koji su se u subotu veče zatekli na stadionu na Banovom brdu. Jer, Mudrinski se napokon vratio.

- Mnogo su mi prijali ti aplauzi. Poznato je da sam izašao iz teške povrede i sigurno će mi ti aplauzi podići samopouzdanje. Hvala svima na lepoj dobrodošlici, verujte da mi to strašno znači - rekao je Mudrinski i nastavio:

- Bio sam u karantinu i konkurisao sam za tim cele nedelje. Bez problema radim sve što rade i ostali. Nisam znao da ću baš ući na teren, ali sam se nadao.

Čukarički je na tom meču savladao Mačvu rezultatom 2:0, a Mudrinski je dao i kratak komentar na samu utakmicu.

- Mnogo bitni bodovi za nas. Ipak je to bila prva utakmica posle priprema, a poznato je da su te prve utakmice najteže. Pogotovo na psihološkom planu. Izašli smo iz priprema gde je na Kipru bilo 20 stepeni u plusu, a u Srbiji nas je gotovo minus dočekao. Bilo nam je malo teže da se naviknemo, da se organizam vrati u normalu. Da smo dobro radili na pripremama pokazalo se i protiv Mačve. Nismo im dozvolili da igraju, napadali smo praktično tokom cele utakmice i zasluženo smo slavili. Dali smo golove na vreme i to nam je sigurno mnogo olakšalo utakmicu - jasan je Mudrinski.

Malo je falilo da se Mudrinski na povratničkom meču upiše u listu strelaca.

- Imao sam tu priliku za gol bukvalno 20 sekundi posle ulaska u igru. Lopta je malo otišla iza mene, napravio sam dva - tri koraka unazad i to je rezultiralo da sam šutirao iznad gola. Da sam bio ta dva - tri koraka iza, sigurno bih drugačije napao loptu u verovatno postigao gol. Ali, šta da se radi. Nisam očajavao. Normalo je i da se promaši i da se da gol. A ja sam ubeđen da ću u narednim utakmicama takve šanse sigurno drugačije rešavati - najavljuje naš napadač.

Interesovalo nas je i to da li su mu pohvale upućenje od strane Nenada Lalatovića opterećenje ili dodatni motiv. Podsetimo, šef stručnog štaba Čukaričkog je nedavno izjavio da mu je Mudrinski miljenik iz razloga što je hrabar fudbaler.

- Opterećenje svakako nije, šef ima fantastičan odnos sa svakim igračem. To što je izjavio, verovatno je izjavio s razlogom. Sigurno to ne bi rekao da ne misli tako. Moj posao je da ostavljam srce na terenu, a njemu hvala puno na tim rečima koje će mi definitivno biti motiv više - poručio je Mudrinski.