XS
SM
MD
LG

Ippon-Shop BiH nudi popust na sve Ippon gear IJF proizvode

Ippon-Shop BiH, ovlašteni zastupnik Ippon-Shopa za Bosnu i Hercegovinu, nudi popust od 20% do kraja jula za sve Ippon Gear IJF proizvode.

- Potražnja širom svijeta je nevjerovatna, što je u osnovi odlična vijest! Nakon ovog kratkog vremenskog perioda u kojem smo ponudili novi LEGEND, jako brzo smo iscrpili zalihe, iako je naša fabrika uložila maksimalne kapacitete za nas, ali ni to nije bilo dovoljno. 
Potražnja za našim novim proizvodom bila je ogromna, ne samo od evropskih nacionalnih timova već i iz cijelog svijeta. Zbog toga nismo zadovoljni trenutnim raspoloživim stanjem, ali to je znak da skoro svi žele da imaju novi LEGEND. Očekujemo sledeću pošiljku sredinom marta i naporno radimo zajedno sa našom fabrikom kako bismo osigurali mjesečne isporuke našeg Legenda. Računamo na vaše razumjevanje zbog ove neočekivane potražnje. Malo strpljenja će se isplatiti kako biste mogli da budete dio nove ere sa našim Ippon Gear LEGEND-om.

Podsjećamo vas, da smo u vezi sa kimonima za takmičenja prekinuli prodaju jakni zajedno sa pantalonama za modele JI750 Fighter, JI950 Hero i JI-IJF Legend od 31. januara 2018. godine. Zato što je naš jedinstven prodajni cilj ponuditi savršen kimono, što znači kupiti odvojeno pantalone i jaknu u odgovarajućoj veličini.

Iskoristite popust od 20 % na sve Ippon Gear IJF proizvode u periodu od februara do jula 2018. godine, poručeno je iz Ippon-Shop BiH.