XS
SM
MD
LG

Nova četvorka BSK-a

U drugoj prijateljskoj utakmici tokom zimskih priprema drugoligaš Republike Srpske iz Banjaluke BSK sa ubedljivih 4:0 savladao je regionalnog ligaša OFK Lauš u Krupi na Vrbasu. Ovo je druga “četvorka” popularnih “romantičara” u isto toliko susreta, jer su pre gradskog rivala pobedili Mladost iz Bajinaca identičnim rezultatom.

Pogotke za plavo-bele postigli su: Batar, Milaković, Mirčić i Damjanović, a trener BSK-a Željko Vranješ, koji je ovu sezonu počeo na klupi premijerligaša Borca protiv OFK Lauša izveo je ovaj sastav: Vuković, Gajanović, Đokić, Trivunović, Batar, Trivić, Milaković, Tatić, Rokvić, Sakić, Perišić. Još su igrali: Simatović, Nedić, Milić, Subić, radak, Kuzmanović, Damjanović, Trninić, Jović, Mirčić.

-Možemo da budemo zadovoljni rezultatom i onim što su naši igrači prikazali na terenu, ali ima tu još uvek dosta rada, mnogo je novih igrača, sve to treba da ukomponujemo i sklopimo u celinu koja treba da funkcioniše. Nama je cilj opstanak u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa zapad, a to znači da moramo da osvajamo što više bodova jer jesenas smo dospeli u neugodnu poziciju i svaki meč je za nas kvalifikacioni – istakao je strateg “romantičara” Željko Vranješ.

Sledeću prijateljsku utakmicu fudbaleri BSK-a trebalo bi da odigraju u subotu na stadionu u Krupi na Vrbasu, a protivnik će im biti takođe drugoligaš iz Laktaša.

S. B./Sportski žurnal 

Stadion FK Krupa