XS
SM
MD
LG

Temnić1924 sutra u Varvarinu predstavlja novi tim

Temnić 1924 iz Varvarina odigraće sutra (subota) u Varvarinu sa početkom 13 sati prijateljsku utakmicu protiv Timoka iz Zaječara  na kojem će biti predstavljen novi tim Temnića1924 za prolećnu sezonu 2018. u Prvoj ligi u kojoj Varvarinci imaju samo jedan cilj, pod vođstvom novog šefa stručnog štaba Dragana Đorđevića da izbore opstanak u ligi.

Predsednik Darko Branković i šef struke Dragan Đorđević obećavaju bolje proleće od jeseni

 

Predsednik kluba Darko Branković ističe da ima dosta novajlija u timu a tu su pre svih: Vukašin Tomić, Miloš Tintor, Uroš Krunić, Marko Grulović, Jovan Stević, Aladin Đakovac, Dalibor Simonović.

Ostala je okosnica tima iz jesenjeg dela: Žerjav, Luka, Radovanović, Jokić, Marušić, Miloš Petković. Imali smo dobre pripreme u Ohridu i nadam se da će sutra publika u Varvarinu biti zadovoljna  kaže Branković.

 Inače Temnić 1924 će svoje utakmice  na proleće igrati  u Paraćinu, pa će  ovo biti baš prilika da Varvarinci vide svoje pulene u svom gradu jer od takmičarskih utakmica ovde neće biti odigrana nijedna pošto od stadiona u Varvarinu bar za sada nema nista.