XS
SM
MD
LG

FSRS oduzeo bodove Lokanju, klub uložio žalbu

Fudbalski klub Lokanj kažnjen je od strane FSRS oduzimanjem četiri boda zbog incidenta koji se dogodio u 10. kolu Regionalne lige Republike Srpske grupa ''Istok''.

Kako smo uspjeli saznati Lokanj je uložio žalbu na tu odluku, te se još uvijek čeka ishod te žalbe.

Podsjećamo, u 10. kolu Lokanj je poražen na svom terenu od Čelopeka 2:1, a po završetku utakmice jedan gledalac je utrčao u teren da se fizički obračuna sa sudijom Radenkom MilovanovićemZv, a delegat meča je tada u izvještaju napisao:

- Nakon završetka utakmice na terenu za igru utrčao je za sada ne identifikovani navijač domace ekipe koje je fizički nasrnuo i napao glavnog sudiju utkamice, o čemu je obavještena i nadležna policijska stanica PS Kozluk radi preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, gdje su ovom prilikom zatajili Komesar za bezbjednost i redarska sluzba koji su se nalazili na licu mjesta u ne posrednoj blizini te nisu preduzeli nikakve mjere i radnje iz svoje nadležnosti da zastite sudiju. Jedini koji je pokusavao da smiri NN lice je kapiten domace ekipe igrac broj 4 Đurić Marinko, stoji u izvještaju delegata Zvjezdana Babića.

Sa ovim oduzimanjem bodova Lokanj bi mogao upasti u opasnu zonu. Nalaze se na pretposljednjem mjestu sa 14 bodova, i ukoliko FSRS ne poništi svoju odluku čeka ih grčevita borba za opstanak.

U prvom proljećnom kolu Lokanj dočekuje Podrinje iz Tršića, a sve parove i tabelu pred start proljeća pogledajte na LINKU.