XS
SM
MD
LG
24.03.2018 Administrator DC

Titula u Loparama

Odbojkaši „Majevice“ iz Lopara osvojilli su titulu prvaka Republike Srpske nakon večerašnje pobjede nad ekipom „Ljubinje Bankom“ od 3:0 pred domaćom publikom.

Kapiten majevičkog šampiona Nemanja Tomić, nakon meča nije krio zadovostvo osvojenom titulom i uspijehom.

Napravili smo veliki uspjeh za klub, od samog početka znali smo da vrijedimo i vjerovali smo u uspjeh“, rekao je Tomić novinarima.

On je naglasio da je ekipa „Majevice“ u ligaškom dijelu i u plej ofu ostarila sve pobjede uz izgubljena samo tri seta u čitavom prvenstvu.

Pehar je šampionima uručio predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović koji je čestitao domaćoj ekipi na osvojenoj tituli i poželio uspješnu predstojeću sezonu u Premijer ligi BiH.

„Kompletnu sezonu odigrali smo bez poraza i ova večerašnja pobjeda je 18-ta u nizu. Ovo je istorija odbojke u Loparama“, istakao je pomoćni trener ekipe „Majevice“ Tomislav Simikić.

Predsednica kluba Natalija Delić Lujić izrazila je zadovoljstvo osvojenom titulom i zahvalila se na povjerenju i podršci svima koji su podržali rad ovog kluba.

Čestitku odbojkašima uputio je i načelnik opštine Lopare Rado Savić i izrazio zahvalnost svima u klubu jer su prema njegovim riječima  na najbolji mogući način prezentovali ovu majevičku opštinu.

„Borbenošću i zalaganjem tokom cijelog prvenstva dokazali ste kvalitet i timski duh koji vas krasi“, rekao je Savić.

On je poželio odbojkašima da svoj kvalitet uspješno potvrde učesšćem u Premijer ligi BiH.

Izvor: InfoBijeljina.com

OK Majevica /FOTO: Bijeljina Info