XS
SM
MD
LG

Bajić otvorio dušu nakon odlaska iz Igokee

Dragan Bajić nakon dvije i po godine napustio je klupu Igokee, a na upražnjeno mjesto trenera šampiona BiH sjeo je Žarko Milaković, dosadašnji kormilar mladog tima Aleksandrovčana, Student-Igokee.

Trofejni stručnjak u ponedjeljak nije bio raspoložen za izjave, da bi dan kasnije otvorio dušu za portal Srpskainfo, gdje je pričao o svemu onome što se zbivalo u proteklih 30 mjeseci.

"Nije mi drago što je sve ovako moralo da se završi, gorčina postoji jer nijednom treneru sigurno nije svejedno kada dobije otkaz, bez obzira šta stoji iza toga", poručio je Bajić, iako su iz kluba poručili da se ne radi o otkazu, nego sporazumnom raskidu saradnje.

"Iza mene su dvije i po godine provedene u Igokei, srećan sam sto je u tom periodu bilo više lijepih momenata, u kojima smo svi zajedno znali da uživamo, nego onih ružnih. Tu prije svega mislim na dobre rezultate i trofeje. Bilo je, naravno, i teških momenata, ali smo ih zajedničkim snagama na najbolji način znali da prebrodimo", naglasio je dosadašnji trener Igokee.

On se zahvalio svim ljudima koji su bili uz njega tokom boravka u redovima višestrukog bh. šampiona, a naročito generalnom menadžeru Igoru Dodiku.

"Vaspitan sam od svojih roditelja da cijenim i poštujem ljude koji su učinili dobre stvari za mene u životu.Tako i ovom prilikom ne mogu, a da se ne zahvalim generalnom menadžeru kluba Igoru Dodiku, na svemu sto je učinio za mene u u protekle dvije i po godine, počev od samog povjerenja koje mi je ukazao kada sam sjeo na klupu do današnjeg dana. Bio mi je velika podrška, a samim tim moja ljudska obaveza je bila da mu se kroz rezultate na najbolji način odužim", rekao je Bajić.

Kako je rekao, posebnu zahvalnost duguje saradnicima u stručnom štabu, te igračima.

"Moram da se zahvalim svom stručnom štabu na odličnoj saradnji, igračima bez kojih ne bih ništa mogao da napravim i koji su uvek bili uz mene."

Na kraju, Igokei je poželio sreću u budućnosti.

"Klubu želim svu sreću u budućnosti i da im se ostvare sve želje koje su stavili pred sebe. Posebno želim da se zahvalim kapitenu Vuku Radivojeviću koji mi je na terenu bio produžena ruka i pokazao svoje igračke i ljudske kvalitete. Ne treba trošiti reči o tome koliko znači za ekipu Igokee, nadam se da će i na kraju ove sezone podići šampionski pehar, zaslužio je to on, ali i svi ostali igrači.Od Boga mi je da praštam svima onima koji su i meni i klubu želili nešto loše", zaključio je Bajić.

Mondo.ba


Zrinjski 78 : 75 Igokea
Spars 73 : 71 Široki
Kakanj 85 : 81 Bosna Royal
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Zrinjski 10 7 3 17
2 Igokea 10 7 3 17
3 Bosna Royal 10 5 5 15
4 Spars 10 4 6 14
5 Kakanj 10 4 6 14
6 Široki 10 3 7 13