XS
SM
MD
LG

Obudovčanke najbolje u Trebinju

ŽOK “Crvena Zvijezda” Obudovac je novi-stari pobjednik Vaskršnjeg turnira u odbojci, Trebinje 2018.

Odbojka i prijateljstvo, u protekla dva dana, definitivno su pobjedili u Trebinju. Šest veoma kvalitetnih ekipa borilo se za titulu pobjednika Vaskršnjeg turnira, petog po redu.

Treće mjesto u neizvjesnom meču osvojila je ekipa ŽOK “Gradiška”. Oni su rezultatom 2:1 pobjedili OK “Herceg Novi”. Poslednja utakmica na turniru takođe je donijela dobru igru.

U reprizi prošlogodišnjeg finala igrali su domaćin, ŽOK “Leotar” i ŽOK “Crvena Zvijezda” Obudovac. Iako su odbojkašice iz Trebinja uspjele osvojiti drugi set i tako odvele meč u neizvjesnu završnicu, ipak je presudio kvalitet ekipe iz Obudovca, pokazavši da su sa pravom na Završnom turniru za prvaka RS, kao glavni kandidat za titulu. Konačan rezultat u finalu je bio 2:1 za ŽOK “Crvena Zvijezda”. Sve pohvale i domaćim odbojkašicama zbog borbe za svaku loptu

Ovim putem želimo iskazati posebnu i veliku zahvalnost svim ekipa, učesnicama, zbog fer i korektne borbe tokom svake utakmice. Sve to su nam olakšlale odlične sudije, Nikola Kozić, Jelena Tabaković, Ivana Samardžić i Vedrana Kapor, koji su svoj posao odradili na najvećem mogućem nivou.

Sve ekipe su imale potpuni komfor i uslugu Motela “Konak” Mosko.

Vidimo se sledeće godine! Pripreme za 6. Vaskršnji turnir su već počele, stoji u dopisu koji je na našu adresu stigao iz ŽOK Leotar.,a na ovom linku možete pogledati fotografije sa turnira.